Op 24 oktober a.s. vindt een inspiratiedag Kindcentra Goirle 2018 plaats. Het thema is Vol vuur in ontwikkeling! De organisatie van de inspiratiedag heeft een mooi programma samengesteld. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar het vuur binnen de Kindcentra om sterkte tribes te kunnen bouwen en onderlinge relaties nog meer te verstevigen. Alles in het teken van een optimale ontwikkeling voor kinderen in Goirle!

Christine Oudshoorn van www.humandimensions.nl is inspirator en begeleider van deze dag. Wethouder Piet Poos neemt ons mee in de ambities en het vuur van de gemeente Goirle. Dit alles vindt plaats bij het Mill Hill college. De locaties hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Natuurlijk willen we iedereen na afloop laten weten hoe de dag geweest is. Een weergave is naderhand te vinden op de site.

De organisatie is in handen van Mariëlle van der Geld (KC Frankische Driehoek), Mirjam Koring (KC de Vonder), Marie-Louise Bado van de Ven (KC ’t Tamboerke en KC Grobbendonk), Herwin Roberts (KC Groote Akkers) en Gerry Leijten (projectcoördinator KC Goirle).