Tijdens de persconferentie vandaag, 14 december, heeft minister Rutten nieuwe maatregelingen aangekondigd. Helaas is een harde lock down de nieuwe werkelijkheid…

Het onderwijs en de kinderopvang sluiten vanaf 16 december a.s. Vanaf vrijdag zouden de scholen sowieso voor twee weken sluiten vanwege de kerstvakantie, maar dit wordt nu vervroegd. De kinderopvang wordt eveneens gesloten vanaf woensdag. Ouders met een cruciaal beroep kunnen hun kind nog wel brengen voor noodopvang. Voor meer info klik op cruciale beroepen.

De sluiting van kinderopvang en scholen duurt zeker tot en met het weekend van 16 en 17 januari. In de eerste weken van het nieuwe jaar wordt online les gegeven.

Zoals ook vorige keer tijdens de lock-down is er coördinatieteam voor de noodopvang actief. Dit team bestaat uit: Renske Zebregs, Paul van Aanholt en Gerry Leijten. Renske is aanspreekpunt vanuit de gemeente Goirle. Paul is aanspreekpunt voor alle scholen in Goirle en Riel en Gerry is aanspreekpunt voor alle KDV in Goirle en Riel.

Contactgegevens zijn:
pvaanholt@edu-ley.nl
gerry.leijten@leijten-advies.nl
renske.zebregs@goirle.nl

Hoe het een en ander vorm krijgt weten we vooralsnog niet. Morgen vindt een eerste afstemming met het coördinatieteam plaats. We hopen jullie  spoedig te kunnen informeren.

Dank voor jullie tomeloze inzet en flexibiliteit voor de kinderen in Goirle en Riel en bovenal blijf gezond!

Renske, Paul en Gerry

Nb Op deze website wordt de laatste informatie geplaatst. Mocht je informatie hebben die je graag wil delen dan kun je dat aangeven bij Gerry Leijten.